VINE!

Obrim l'escola

Tot el que t’hem explicat i has pogut veure en aquest lloc web és la realitat de la nostra escola, el nostre dia a dia, el nostre projecte educatiu i les nostres il·lusions.

L’escola és oberta tot l’any i per a tothom. Fem entrevistes personalitzades i ens agrada que hi vingueu en ple funcionament. Hi sereu molt benvinguts! Si no hi podeu venir  abans, també podeu fer-ho a la Jornada de Portes Obertes del 23 de febrer de 2019: una jornada lúdica, diferent i singular. Una gran oportunitat perquè ens conegueu en un clima de confiança i on us puguem transmetre les ganes i l’entusiasme de tots els qui hi participem.

 

Us hi esperem!

 dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

   Per demanar més informació sobre l'escola, podeu concertar una entrevista personalitzada:   per correu electrònic (informacio@escolasolc.org) o per telèfon (93 206 13 13, de 8:45 a 16:45h)

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org