Torna el mercat SOLCidari

El 16 tots amb la Marató de TV3!!!!

L’Escola Solc més SOLCidària recull 4.686,90 € per La Marató de TV3

La plaça Comas, al districte de les Corts, va viure el diumenge 16 de desembre de 2018 el tercer mercat SOLCidari, un mercat d’artesania i ple d’activitats organitzat per l’Escola Solc i la seva AMPA amb una finalitat solidària.

Des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda es van portar a terme activitats diverses per a petits i grans, com ara la venda de diferents articles fets pels alumnes de l’escola, taller de maquillatge, contacontes, taller de ioga, actuacions musicals, ball… Els diners que es van recaptar de tot el Mercat van anar íntegrament en suport a la Marató de TV3 –enguany dedicada a la investigació per la lluita contra el càncer-. En total es van recollir 4.686,90 euros.

Quant a l’Escola Solc

L’Escola Solc som una escola cooperativa amb 40 anys d’experiència on l’equip humà, a partir de la reflexió i l’anàlisi, treballem per oferir un projecte educatiu en constant evolució. 

Un projecte on la inclusió, la coeducació, la solidaritat, la interdisciplinarietat i els valors del cooperativisme esdevenen quotidians per a tots.

I tots -alumnes, famílies i mestres- fem de Solc una escola laica de qualitat, participativa, amb vocació social, compromesa, activa i oberta al món.

 

escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, solcidari

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org