Tic Tac, estic amagat

Barregem leptoescriptura amb tecnologia

Aquest projecte neix, per una banda, de la voluntat d’introduir les noves tecnologies (la PDI, l’ iPad…) a la metodologia de l’aula i, per l’altra, de la necessitat d’educar als nostres alumnes en el treball cooperatiu, col·laboratiu i socialitzador.

 

Les noves tecnologies de la informació ens faciliten aquest procés d’una manera motivadora i engrescadora per als alumnes i també per al professorat. Pertànyer a un col·lectiu com Tr@ms, ens facilita la tasca de comunicació, recolzament tecnològic i coordinació del projecte. La màgia de les noves tecnologies ens permet arribar als més petits i posar al seu abast les eines tecnològiques.

 

El projecte consisteix en una activitat de lectura i escriptura on els alumnes inventen, escriuen, llegeixen i posen imatges a un seguit de frases que després s’intercanviaran. Les fotografies i les frases ajudaran a identificar els nens, les nenes i la mestra de l’altra escola. Com a cloenda del projecte, els alumnes participants faran una trobada presencial, o bé, depenent de la distància de les escoles, una videoconferència.

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org