ESCOLA SOLC +SOSTENIBLE

ACCIONS PER A UN MÓN MILLOR

Ja hem començat a arrencar motors i les diferents comissions s’estan preparant per a un seguit d’accions a duu a terme durant tot aquest curs. Voleu saber quines són?

 

Aquí teniu un recull dels projectes que ja hem començat o  que començarem ben aviat per continuar sent una Escola +sostenible. Volem posar el nostre granet de sorra en la cura i estima del nostre planeta!

1r de primària: Jardí Solcaromàtic. Un raconet per cultivar plantes aromàtiques.

2n de primària: Green garden. Els nens i nenes de 2n tenim cura del jardí de l’espai d’Infantil… i reutilitzem l’aigua que sobra a l’hora del menjador! (els més grans faran un treball estadístic per veure com, a poc a poc, tenim cura de no reutilitzar-ne més del compte). Els companys i companyes de 1r també reguen el seu jardí amb l’aigua que reaprofitem.

4t de primària i ESO: Espai de l’hort. Aprenem del medi natural en directe i treballem col·laborativament.

5è i 6è de primària:  Projecte Sssplau          http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/escoles-sostenibles/tags/sssplau/page/que-es-lsssplau

1r i 2n d’ESO: Projecte Embolcalls +Sostenibles    http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/escoles-sostenibles/tags/esquees/page/esquees

Alumnat de diferents cursos: Reciclatge selectiu. Reciclem el paper i el plàstic que es genera a la cuina i a l’escola.

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org