ALIMENTACIÓ A L'ESCOLA

Cuinat, servit i menjat

L’Escola Solc sempre ha considerat de vital importància l’alimentació de les persones que hi ha l’escola. No només els alumnes sinó també els monitors, el personal d’administració, mestres, professors, personal eventual, etc. Tothom ha de tenir una alimentació sana i equilibrada, amb primera matèria de qualitat, de proximitat i menús variats.

 

És per aquest motiu que des dels inicis de l’escola s’ha treballat amb una cuina pròpia. Això vol que els aliments i productes arriben cada dia a l’escola, es cuinen i se serveix a tothom acabat de preparar.

 

Els elements distintius de la nostra cuina i el nostre menjador són:

  • Menú preparat diàriament a la cuina de l’escola.
  • Producte de qualitat i de proximitat.
  • Utilització exclusiva d’oli d’oliva en l’elaboració, tant en cru com en fregits, planxa, guisats. etc.
  • Monitors, mestres i professors al menjador, durant els diferents torns de menjador, per tal de vetllar pels bons hàbits durant el dinar i assegurant que els alumnes mengen primer plat, segon i les postres.
  • Menú elaborat pel grup Scolarest, amb l’assessorament d’Ada Parellada.

 

El grup Scolarest, empresa pionera i puntal en l’àmbit de menjadors educatius, prioritza la compra a proveïdors locals que, juntament amb plans d’innovació i desenvolupament (I+D), impulsen el creixement econòmic i social de la zona.

 

Els profunds canvis en la família i en la societat els ha fet evolucionar i per això han dissenyat la seva pròpia filosofia basada en els conceptes MENJAR, APRENDRE, VIURE.

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org