Camins i mirades noves

Processos que viuen els infants

L’escola és un context social on els infants tenen múltiples oportunitats de joc, relació i aprenentatge. L’equip de mestres d’Educació Infantil tenim la necessitat d’observar els infants en diverses situacions del dia a dia per tal d’entendre millor a cada un/a d’ells/es, però sobretot per donar valor a la cultura de la que són portadors i portadores, amb els seus pensaments, les seves reflexions i així entendre millor la forma com interpreten el món en què viuen.

Volem fugir de donar valor únicament al resultat final de les seves vivències. Centrem la nostra mirada en els PROCESSOS que els infants viuen, des del més profund respecte d’aquell/a que s’interessa pel que fa i viu l’altre, amb la humilitat de no saber-ho tot, sent molt conscients que cada dia els infants ens mostren una perspectiva de la realitat que sovint ens passa desapercebuda.

Captar aquests moments ens proporciona un material de gran valor per tal de reflexionar individualment i com a equip, i així poder construir una idea d’infant cada vegada més complexa, rica i real.

Estructures habitades (enllaç al PDF)

escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, jornada de portes obertes

 

Un camp de futbol de pedres (enllaç al PDF)

escola solc, solc, barcelona, escola innovadora, fundació trams, Educac, programa alfabetització mediàtica, jornada de portes obertes

 

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org