VINE!

Obrim l'escola

Tot el que t’hem explicat i has pogut veure en aquest lloc web és la realitat de la nostra escola, el nostre dia a dia, el nostre projecte educatiu i les nostres il·lusions.

L’escola és oberta tot l’any i per a tothom. Fem entrevistes personalitzades i ens agrada que vingueu amb l’escola a ple funcionament. Sereu molt benvinguts! Si no podeu venir-hi  abans, també podeu fer-ho a la Jornada de presentació d’Infantil (P3) a principis de febrer o bé a la Jornada de Portes Obertes de mitjans el mes de març: unes jornades lúdiques, diferents i singulars. Una gran oportunitat perquè ens conegueu en un clima de confiança i on us puguem transmetre la il·lusió i l’entusiasme de tots els qui hi participem.

 

A la Jornada de presentació del projecte d’educació infantil, ens centrarem més en les famílies que vulgueu informació i conèixer l’escola per portar els vostres fills i filles a P3…, i també a P4 i P5.

 

A la Jornada de Portes Obertes del mes de març obrirem l’escola de nou i podreu visitar tots els espais (d’Infantil a l’ESO), passant pel menjador, el gimnàs, els patis, l’hort…, amb itineraris guiats per l’escola amb mestres, pares i mares i exalumnnes. També podreu participar de tallers, actuacions d’animació, mostra d’audiovisuals, informació sobre projectes i les novetats del curs, presentació de l’AMPA…, i gaudireu d’un esmorzar per reparar forces!

 

Us hi esperem!

 dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

   Per demanar més informació sobre l'escola, podeu concertar una entrevista personalitzada per correu elèctronic o per telèfon:   secretaria@escolasolc.org o trucant al 93 206 13 13 (horari de Secretaria: 8:30h - 17:30h)

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org