VINE!

Obrim l'escola

Tot el que t’hem explicat i has pogut veure en aquest lloc web és la realitat de la nostra escola, el nostre dia a dia, el nostre projecte educatiu i les nostres il·lusions.

El proper 18 de febrer a l’escola obrirem les portes per ensenyar-vos tot el que estem preparant en recerca i innovació.

 

Podreu visitar tots els espais: de parvulari fins a secundària, passant pel menjador i el gimnàs que serà el principi i el final de tots els recorreguts. La jornada començarà a les 10 del matí amb itineraris guiats per l’escola, tallers, actuacions d’animació, mostra d’audiovisuals, informació sobre el projecte educatiu i les seves novetats i també un esmorzar per reparar forces.

 

Volem fer una jornada diferent i singular, un matí per a la trobada de pares nous amb els pares actuals de l’escola, amb els nostres alumnes, els nostres exalumnes i el professorat. Una oportunitat perquè ens conegueu en un clima de confiança i on us puguem transmetre la il·lusió de tots els qui hi participem.

 

Us hi esperem!

 dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

   Per demanar més informació sobre l'escola, podeu concertar una entrevista personalitzada, per correu elèctronic o per telèfon:   secretaria@escolasolc.org o trucant al 93 206 13 13 (horari de Secretaria: 8:30h - 17:30h)

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org