PRESENTACIÓ D'INFANTIL

Un projecte que il·lusiona!

Aquest curs hem començat molt il·lusionats amb el nou projecte d’educació infantil. Per compartir-lo, vam convidar a l’escola d’altres mestres d’Escoles cooperatives i de la Fundació Tr@ms.
I vam obrir l’escola dissabte 2 de desembre per fer una Jornada de Portes Obertes per a docents, després de les presentacions fetes fora l’escola del nostre projecte. Per a nosaltres, és molt engrescador i gratificant veure com un projecte que parteix de les necessitats autèntiques del nen i que situa l’alumne com a protagonista principal en tot el seu trajecte educatiu és tan atractiu per als companys docents. Presentem l’espai com una peça clau i imprescindible per educar l’infant, i n’estem orgullosos d’haver-ho aconseguit!

Projectes, tallers, espais d’aprenentatge, el joc, la màgia de descobrir, imaginar, crear… L’adult esdevé facilitador i acompanyant en el camí dels nens i de les nenes. Tot això provoca noves mirades, noves maneres de fer i, en resum, una nova educació.

I les famílies, com no pot ser d’una altra manera, formen part de tot aquest canvi  i són peça fonamental per a l’aprenentatge dels infants.

Amb els companys de camí vam compartir experiències, reflexions, debat… Va ser una jornada molt enriquidora per a tots!

Gràcies per la visita i l’acompanyament.

I ara, entreu amb nosaltres a l’espai d’infantil i gaudiu de l’escola dels grans!

http://www.escolasolc.com/infantil/

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org