CINEMA HISTÒRIC

Treballem-lo i gaudim-lo!!!

Els nens i nenes de 3r de primària hem estat gaudint i treballant 10 pel·lícules històriques, estrenades la majoria fa més de 60 anys. 
 
Aquest curs hem treballat força el cinema, des de diferents vessants. Al primer trimestre, vam fer el treball dels plans cinematogràfics, on vam descobrir els diferents plans del cinema i vam jugar a recrear-los amb el nostre cos i imatges de fons escollides per nosaltres (clica aquí per veure’n el resultat final).
 
Durant el 3r trimestre, hem estat veient 10 pel·lícules històriques de tots tipus (fantàstiques, romàntiques, còmiques, d’aventures, de ficció, etc.). En grups de 4 alumnes, hem anat investigant sobre cadascuna de les pel·lícules, ja que volíem conèixer el màxim d’informació sobre les mateixes: any d’estrena, cinema on es va estrenar, banda sonora… Hem fet dibuixos d’algunes escenes o del que ens despertava la pel·lícula i hem fet enregistraments on explicàvem quina o quines parts eren les nostres preferides. També hem preguntat als experts de l’època, els nostres avis, àvies, pares, mares, oncles i tietes!
 
Us deixem amb alguns dels vídeos resultants de tot el treball fet durant aquest darrer trimestre. La totalitat dels vídeos és a la plataforma clickedu.
 
SIETE NOVIAS PARA SIETE HERMANOS
 

 
 
EL MAYOR ESPECTÁCULO DEL MUNDO
 

 
 
HATARI
 

 
 
ROBIN DE LOS BOSQUES
 

 
 

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org