ESCOLA SOLC AMB LA MARATÓ

3688 RAONS PER SEGUIR SENT SOLIDARIS

L’Escola Solc vol transmetre l’agraïment que ens fa la Marató de TV3 a l’AMPA i a totes les famílies que vareu participar en el recapte de fons destinats a la recerca biomèdica per avançar en l’esperança i qualitat de vida de les persones amb malaties infeccioses. La feina de tots va aconseguir recaptar 3688,38€ el mes de desembre, recaptació que augmentarà fins al dia 31 de març. Som imparables en solidaritat!


Us fem partícips de la carta que ens ha enviat Lluís Bernabé, director de la Fundació de la Marató de Tv3:

Benvolguts amics i amigues,

 

Aquestes línies són per agrair-vos, un any més, la vostra col·laboració en La Marató de TV3. Gràcies a vosaltres, La Marató 2017 ha tornat a ser un èxit, tant de participació com de recaptació. Vam aconseguir un marcador final del programa de 7.215.676 €, pendent encara del tancament definitiu, que farem el 31 de març. Com sabeu, aquests diners es destinaran a la recerca biomèdica per avançar en l’esperança i la qualitat de vida de les persones amb malalties infeccioses.

 

Gràcies a vosaltres i a la resta d’entitats i associacions com la vostra, La Marató s’ha convertit en un referent internacional de solidaritat. Ja en fa 26 edicions i això no s’atura.  La solidaritat creix a Catalunya cada any, amb més entitats i amb més associacions que hi volen participar.

 

Vosaltres sou l’ànima de La Marató. Ens fa molt feliços veure que, arreu del territori, a cada poble o ciutat, la gent es mobilitza per La Marató. Famílies i pobles sencers es bolquen en aquest gran projecte col·lectiu. No hi ha aportació petita. Cada euro que ens doneu ens ajuda i ens anima a seguir endavant i a tornar a treballar amb força per La Marató del pròxim any.

 

Per reconèixer la vostra implicació en La Marató i perquè la feu extensiva a les entitats i empreses que han col·laborat amb vosaltres, podeu descarregar-vos el diploma acreditatiu des de l’enllaç següent: http://blogs.tv3.cat/espai-entitats.php

 

Moltes gràcies de nou i rebeu una forta abraçada,

 

Lluís Bernabé

director

 

 

 

Contacte

c/Ardena 36
08034 - Barcelona
93 206 13 13
secretaria@escolasolc.org